Over ons

w

Wij helpen u!

U zoekt een woonruimte? Of wilt uw eigen ruimte gaan verhuren, maar bent niet zeker over waar te starten? Dan staan wij voor u klaar!

Marktexpert

Huibert Slingerland woont al ruim 30 jaar op Goeree-Overflakkee. Deze periode is hij ook werkzaam geweest in Voorne-Putten. Door deze combinatie kent hij de markt heel goed.

Uw stabiele partner

Onze focus ligt op het aangaan van langdurige relaties met onze partners.

Over ons

Huibert Slingerland woont al ruim 30 jaar op Goeree-Overflakkee. Gedurende deze periode is hij ook werkzaam geweest in Voorne-Putten. Door deze combinatie kent hij de markt heel goed. Huibert is geboren in een ondernemersgezin van supermarkten. Vele jaren heeft Huibert daar een actieve bijdrage aan geleverd. Vastgoed had al jong zijn interesse. Al voor zijn trouwen had hij uit belangstelling de NVM starterscursus gevolgd en met succes afgerond. In de loop van de jaren heeft hij naast zijn werk zich verder verdiept in het vastgoed en in het bijzonder in het beheer daarvan. In 2013 heeft hij dan ook de volledige NVM makelaarscursus gevolgd. Alle aspecten van de makelaardij kwamen hierbij aan bod. Van de bouwkunde tot de juridische aspecten aan toe. Aangezien hij in die periode ook de eerste panden in beheer kreeg heeft hij in 2016 bij de Vastgoed Business School de cursus vastgoedbeheer gevolgd.

Vanaf 2020 geeft Huibert zijn volledige aandacht aan het beheer en verhuur van vastgoed. De werkzaamheden groeiden zover dat het niet langer meer te combineren was met zijn baan binnen het familiebedrijf.

Volop energie

Wat vind Huibert het mooiste aan zijn werk? Het contact met de verschillende mensen en organisaties. “Ik spreek veel mensen die een huis of bedrijfspand willen huren of juist willen verhuren. Ook spreek ik veel ondernemers over hun visie en toekomst, om ze vervolgens te helpen aan een juiste oplossing.” Dat geeft energie!

Vastgoed in beweging

Vastgoed is in beweging! Regels vanuit de overheid wijzigingen regelmatig! Met het bijhouden van specialisatie cursussen op gebied van vastgoedbeheer blijft Huibert volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Meer over ons weten?