Vastgoedbeheer

Met onze expertise in het vastgoedbeheer kunnen we het verhuur en het beheer van uw woning en bedrijfspand een stuk gemakkelijker maken. Bent u op zoek naar een professional voor vastgoedbeheer op Goeree-Overflakkee of Westvoorne? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen die Slingerland Vastgoed Beheer u kan bieden.

Rendement

Bij het beheren van vastgoed komt veel kijken. Zeker als u nog andere activiteiten hebt kan het te tijdrovend zijn om ieder aspect tot op de bodem toe uit te zoeken. Het gaat hierbij namelijk om steeds veranderende juridische, financiële, administratieve en technische aspecten.

Inzicht

Slingerland Vastgoed Beheer maakt gebruik van een web based beheeromgeving. Als belegger kunt u via uw eigen portaal 24 uur per dag inzicht hebben in uw huursituatie, afrekeningen en facturen.

Controle

Om zo lang mogelijk van uw vastgoedinvestering te kunnen genieten zal het vastgoed onderhouden moeten worden. Wij hebben de expertise in huis om uw vastgoed aan inspecties te onderwerpen en hierover te rapporteren.

Wat is vastgoedbeheer?

Vastgoed is een uitstekende investering maar er komt wel veel administratief en beheerderswerk bij kijken. U heeft niet alleen te maken met belastingen en andere wet- en regelgeving, maar ook met huurcontracten en het onderhoud van uw pand. Wenselijk is natuurlijk dat het verhuur van uw woning of bedrijfspand soepel verloopt zonder uzelf te verliezen in het papierwerk. Bij Slingerland Vastgoed Beheer begrijpen we uiteraard dat dit samen moet gaan met een zo hoog mogelijk rendement.
Met onze expertise in het vastgoedbeheer kunnen we het verhuur en het beheer van uw woning en bedrijfspand een stuk gemakkelijker maken. Bent u op zoek naar een professional voor vastgoedbeheer op Goeree-Overflakkee of Westvoorne? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen die Slingerland Vastgoed Beheer u kan bieden.

Uw portefeuille:
Altijd inzichtelijk!

Slingerland Vastgoed Beheer legt zich ten eerste toe op de financiële, juridische en administratieve taken die bij het vastgoedbeheer komen kijken. U kunt alleen het maximale rendement uit uw investering halen als de (financiële) administratie goed is geregeld. Meten blijft immers weten. Bij zorgvuldig beheer van uw inkomsten en uitgaven is het veel gemakkelijker om te constateren waar de mogelijkheden tot verbetering zitten. Slingerland Vastgoed Beheer maakt gebruik van een web based beheeromgeving. Als belegger kunt u via uw eigen portal 24 uur per dag inzicht hebben in uw huursituatie, afrekeningen en facturen. U heeft daarmee altijd een actuele stand van zaken inzichtelijk. Tevens regelt Slingerland Vastgoed Beheer het (opnieuw) verhuren van uw woning en wordt er gezorgd dat het vastgoedbeheer aan alle wettelijke eisen voldoet.

Uitbesteden is rendement optimaliseren!

Bij het beheren van vastgoed komt veel kijken. Zeker als u nog andere activiteiten hebt kan het te tijdrovend zijn om ieder aspect tot op de bodem toe uit te zoeken. Het gaat hierbij namelijk om steeds veranderende juridische, financiële, administratieve en technische aspecten. Slingerland Vastgoed Beheer beschikt over deze multidisciplinaire kennis en ziet daardoor snel het totale plaatje. De kosten die het uitbesteden van het beheer met zich meebrengt kunt u zien als een investering. Slingerland Vastgoed beheer doet immers meer dan alleen zorgen dat alles wettelijk klopt en soepel loopt. Een goede vastgoedbeheerder zorgt ervoor dat het beheer van uw vastgoed optimaal is georganiseerd en onderzoekt tevens wat er moet gebeuren om het maximale rendement uit uw woning of bedrijfspand te halen.

Vastgoedbeheer heeft naast de administratieve ook een technische kant. Om zo lang mogelijk van uw vastgoedinvestering te kunnen genieten zal het vastgoed onderhouden moeten worden. Wij hebben de expertise in huis om uw vastgoed aan inspecties te onderwerpen en hierover te rapporteren. Deze vastgoedcontroles zijn belangrijk: ten eerste geniet u langer van uw investering als u regelmatig onderhoud pleegt. Daarnaast is de vastgoedsector gebonden aan wet- en regelgeving. Tijdens een vastgoedcontrole wordt gecontroleerd of uw pand nog aan alle voorwaarden voldoet. Een vastgoedbeheerder is overigens ook verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het behandelen van klachten.
Bij aanvang van de beheersovereenkomst zullen we altijd een eerste opnamerapport voor u maken zodat u direct de huidige staat van uw pand in beeld heeft.

Vastgoedcontrole
en andere technische
aspecten

Onze partners

Een selectie van partners binnen onze beheersportefeuille

 

Ook interesse in rendementsverbetering?